close
  • woensdag 26 februari
Reizen

Vakantiepark de Kleine Belties: al 70 jaar vakantieplezier!

Vakantiepark de Kleine Belties: al 70 jaar vakantieplezier!

Dichtbij het centrum van Hardenberg, in het Vechtdal, ligt het gezellige familiepark de Kleine Belties. Winnaar van een Zoover Award in 2017 met een score van een 9,1. Het is een mooie plek om het hele jaar door te genieten en waar persoonlijke aandacht voorop staat. Er zijn diverse verhuurmogelijkheden en in april 2018 komen daar nog luxe lodges en camperplaatsen bij.

Lodge

Faciliteiten
Het park is net een klein dorp met een supermarkt, buiten- en binnenzwembad met glijbaan, verschillende horecagelegenheden, een overdekte speelplek en zelfs een klein theater. De zwemvijver is groot en heerlijk voor een frisse duik. In schoolvakanties is er een recreatieteam actief. Op de site kun je het park alvast helemaal bekijken via een virtuele tour, zodat je een goede indruk krijgt.  Goed om te weten: het park heeft een Christelijke identiteit en daarom zijn op zondag diverse faciliteiten niet geopend. Op de zondag kun je genieten van de rust en ruimte op het park.

 

Zwemvijver

70 jarig Jubileum
Vakantiepark De Kleine Belties is een echt familiebedrijf, waar inmiddels de vierde generatie in het bedrijf werkzaam is. Dit jaar vieren ze hun 70-jarig jubileum en is er op 11 en 12 mei een jubileumweekend met een groot volleybaltoernooi en vele andere leuke activiteiten.

Theater

55+ weken
Bijzonder aan dit vakantiepark is dat er 55+ weken worden georganiseerd. Een mooie gelegenheid om leeftijdsgenoten te ontmoeten en er is een programma met onder andere fiets- en wandeltochten, optredens en dagtochten. Daarnaast kan er gezamenlijk gegeten worden.

De omgeving van Hardenberg is heel geschikt om te wandelen en te fietsen. Er zijn veel mooie routes. Verder kun je in de omgeving winkelen, naar een pretpark gaan of kanoën op de Vecht. Ook kun je een kijkje nemen in de Tuinen Mien Ruys in Dedemsvaart. Kortom, alle ingrediënten voor een geslaagde vakantie!

Dit artikel is geschreven door de redactie in samenwerking met Vakantiepark de Kleine Belties.

 

Geschreven door: Redactie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Volg ons via Facebook