Hoe maak je bananenbrood?
Bananenbrood is een tijdloze favoriet onder bak-fanaten. Het is een smaakvolle manier om overrijpe bananen te gebruiken en het is ook nog eens verrassend eenvoudig …
Lekker eten is één, lekker koken een volgende stap. Iedere week heerlijke recepten, tips voor restaurants, informatie over gezonde voeding. Culinair is een enkel woord met een grote betekenis. Misschien wil je graag eens lezen over die ene topkok? Dat kan allemaal.
Bananenbrood is een tijdloze favoriet onder bak-fanaten. Het is een smaakvolle manier om overrijpe bananen te gebruiken en het is ook nog eens verrassend eenvoudig …
Sommige vragen lijken zo simpel, maar zijn in feite nog behoorlijk lastig om eenduidig te beantwoorden. Dit is er ook zo eentje. Hoelang moet broccoli …
Tijdens de Nederlandse zomers krijgen we steeds vaker te maken met een hittegolf. Als de mussen van het dak vallen en het zweet je al …
Schrik jij ook elke keer als je bij de kassa staat wat de boodschappen in jouw karretje kosten? Het ziet er niet naar uit dat de boodschappen snel goedkoper worden. Gelukkig kan je door vindingrijk te zijn toch wat besparen op je boodschappen. Probeer het ook eens met deze tips.
Het gezegde, ‘wat de boer niet kent’, is inmiddels wellicht wat achterhaald, want het aantal restaurant met een buitenlandse cuisine is reusachtig en ook in …
In deze restaurants kun je terecht voor ouderwets Hollands eten Lees verder »
Aspergesoep maken is helemaal niet moeilijk, maar welke kruiden passen er nou goed bij? Hoe maakte je die ouderwetse aspergesoep ook alweer? En wat moest je ook weer doen als hij te bitter is? Alles wat je wilt weten over aspergesoep lees je hier.
Aankomend weekend is het alweer Pasen. Veel mensen vieren Pasen traditiegetrouw door samen te komen voor een gezellige Paasbrunch. Maar hoe zet je nou een geslaagde Paasbrunch of een voortreffelijk Paasontbijtje neer?
Het is winter, tijd voor typische klassieke Nederlandse gerechten. Van erwtensoep tot stamppot: we zijn er gek op. Hoe komt het dat we in de …
Recept: stamppot boerenkool, wie is er niet gek op? Lees verder »
Als je het gevoel hebt dat het 76 januari is, omdat deze grijze maand zo ontzettend lang lijkt te duren is het tijd om jezelf …
Gek hoe ons brein werkt. Vergeten vakjes in ons geheugen kunnen zomaar ineens openklappen als we een bepaalde geur ruiken of iets proeven. Geuren en …
Steeds meer restaurants bieden vegetarische of vegan opties op de menukaart, in de supermarkt is de keuze voor vegans al lang niet meer beperkt, en …
Vegan eten is vies, moeilijk en duur. Of toch niet? Lees verder »
Het is weer de tijd van de asperges. Wist jij dit al over het ‘witte goud’?