Culinair

Lekker eten is één, lekker koken een volgende stap. Iedere week heerlijke recepten, tips voor restaurants, informatie over gezonde voeding. Culinair is een enkel woord met een grote betekenis. Misschien wil je graag eens lezen over die ene topkok? Dat kan allemaal.

Boodschappen zijn onwijs duur: 5 tips om direct te besparen

Schrik jij ook elke keer als je bij de kassa staat wat de boodschappen in jouw karretje kosten? Het ziet er niet naar uit dat de boodschappen snel goedkoper worden. Gelukkig kan je door vindingrijk te zijn toch wat besparen op je boodschappen. Probeer het ook eens met deze tips.

Ouderwetse aspergesoep maken

Aspergesoep maken is helemaal niet moeilijk, maar welke kruiden passen er nou goed bij? Hoe maakte je die ouderwetse aspergesoep ook alweer? En wat moest je ook weer doen als hij te bitter is? Alles wat je wilt weten over aspergesoep lees je hier.

Tips voor een perfecte paasbrunch

Aankomend weekend is het alweer Pasen. Veel mensen vieren Pasen traditiegetrouw door samen te komen voor een gezellige Paasbrunch. Maar hoe zet je nou een geslaagde Paasbrunch of een voortreffelijk Paasontbijtje neer?

Full 2
Culinaire routes
De leukste restaurants, de meest verfijnde smaken, de eerlijkste gerechten.
Full 2
Full 2
Fiets, wandel- en vaarroutes
Kom lekker in beweging en loop of fiets een mooie route!
Full 2
Full 2
Er op uit
Nederland is veelzijdiger dan je denkt. Laat het dagelijkse leven even achter je en geniet!
Full 2
Full 2
Schrijf mee
Vertel jij graag mooie verhalen? Schrijf dan mee met de redactie van 50+
Full 2
previous arrow
next arrow
Scroll naar boven
Scroll naar top