×
dinsdag 18 september

Zie je Gijsje gaan?

9 juli 2018 16:41

Je ziet ze veel, maar je zult er zelf maar op kunnen toeren, op een heuse motor. Voor menigeen staat dit op de bucketlist. Gijsje kan dit afvinken, want ze viel bij ons in de prijzen en heeft nu een week lang een motor onder de kont. 

Wat je dan nog nodig hebt, is mooi weer en dat treft goed, want het is prima weer om een er op de motor op uit te gaan. Gijsje kon haar Triumph Tiger 800 XRX vanmorgen ophalen bij Motor Centrum Eibergen. 

Motor Centrum Eibergen

Maar wat bleek, de motor was eigenlijk een maatje te groot voor onze winnares. Motor Centrum Eibergen paste daarop het formaat aan en ze kreeg een kei van een motor mee, waar ze beter mee uit de voeten kan. 

Vrijheid tegemoet

En nu is ze onderweg, de vrijheid tegemoet. Eind deze week zullen we horen hoe Gijsje het heeft gehad en waar ze allemaal naartoe is gereden. Dus als je komende dagen iemand vrolijk voorbij ziet rijden op een prachtige motor… kan zomaar Gijsje zijn. 


Redactie
Redactie
Redactie

Reacties op artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Provincie Groningen

FIETS- EN WANDELROUTES

Een fijne fiets of een paar passende wandelschoenen zijn voldoende om op pad te gaan. Goeie zin en een beetje zonnig weer doen dan nog een positieve duit in het zakje! Hoe dan ook: kom lekker in beweging en loop of fiets een mooie route!

Ontdek de provincie